Jordi Braam

Fysiotherapeut & Eigenaar

Ik ben Jordi Braam, 32 jaar. Ik ben (sport) fysiotherapeut van beroep en heb mijn praktijk in Bemmel en in OSS. Zoals op de foto te zien is, ben ik tevens als sportfysiotherapeut werkzaam in de medische staf van het nationale voetbalteam van Afghanistan.

Ik heb eerder een (medische) bootcamp opgezet in Lingewaard, genaamd bootcamp-Lingewaard. Daarbij heb ik meer dan honderd bewoners uit de gemeente door coaching begeleid met sporten en voeding.

Nadat ik was afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN) ben ik verder gegaan met mijn passie voor fysiotherapie. Ik vind het aller leukste om mensen te helpen die overal al geweest zijn en ik fungeer als laatste hoop. Om die mensen weer gezond en fit te krijgen maakt mijn beroep het leukste van allemaal.  

Sportieve groet,

Jordi Braam.


Raymon van Hal

Fysiotherapeut

Mijn naam is Raymon van Hal en mijn leven staat in het teken van sporten. Ik ben hier dan ook erg fanatiek mee bezig: van voetbal en hardlopen tot wielrennen. Om deze reden heb ik dan ook gekozen om een opleiding te starten op het CIOS in Arnhem in de richting van fitness. Tijdens mijn periode op het CIOS heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan in verschillende aspecten in de fitnessbranche. Na het afronden van het CIOS vond ik dat ik meer kon, meer uit mezelf kon halen en meer kon bereiken. Om die reden heb ik gekozen om te starten met de opleiding Fysiotherapie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben sinds Januari 2021 afgestudeerd fysiotherapeut.

Hetgeen wat mij veel voldoening geeft is om samen met mensen te werken en bepaalde doelen te behalen. Oplossingsgericht kijken naar jouw klachten van welke aard dan ook. Waarmee kan ik jou helpen? 

Sportieve groet,

Raymon van Hal

Yaniek Peters

Fysiotherapeut

Ik ben Yaniek Peters. Ik woon in Haalderen. Voetbal is mijn passie en speel graag op zondag in het eerste elftal van Havo uit Haalderen mijn wedstrijden. Ik ben in 2024 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen als fysiotherapeut met als specialisatie sport. Ik vind het leuk en uitdagend om mensen weer te laten anticiperen in hun sport na een blessure. 

Bij welke blessure kan ik jou helpen?

Met sportieve groet,

Yaniek Peters


Bram Gerritsen

Vrijwilliger

Ik ben Bram Gerritsen. Ik woon in Angeren. Ik kom uit een fietsfamilie. Daarom ben ik al op jonge leeftijd begonnen met de wielersport. Omdat ik wist dat sporten mijn passie was ben ik na mijn middelbare school gestart met de opleiding sport en bewegen aan de ROC in Nijmegen. Ik ben inmiddels bijna klaar met mijn opleiding en heb mij ingeschreven voor de opleiding fysiotherapie.

Ik vind het leuk om met mensen te werken die een doel willen behalen en hiervoor alles uit de kast trekken. Ik hoop snel met jou te kunnen gaan werken om samen over de finish lijn te komen. 

Sportieve groet,

Bram Gerritsen.